maanantai 30. huhtikuuta 2012

luuseri ja seksi

Seksi näyttää olevan oikeasti ainoa asia, joka naisia lopulta kiinnostaa. Useimmilla naisilla on niin vähän oikeita puheenaiheita ja asioita vaatteiden lisäksi, josta kykenevät puhumaan, että he innostuvat vain jos puhutaan seksistä. He väittävät, että haluavat keskustella kaikenlaisista asioista, mutta kaikki aiheet mitkä liittyvät seksiin stimuloivat heidät heti puhumaan. Omituinen asia.

Vaikka naiset valittavat, että ei heitä kiinnosta miehet, jotka kokoajan ovat ehdottelemassa, niin nämä samat naiset oikeasti odottavat, että heille ehdotellaan. Se antaa heille itseluottamusta? En tiedä, mitä se antaa. Kiksejä?

Miten päädyin tähän? Aikani naisia juttettuani eri paikoissa ja hetkinä, se on vain suorin havainto, jonka olen tehnyt vuosien aikaskaalalla. Jos ei tiedä, miten saa naisen huomion, niin jotakin seksiin liittyvää peliin. Se ei välttämättä tarvitse olla suoraan sanaa seksi sisältävää, mutta esimerkiksi flirtti, joka vahvasti viittaa mitä mies on vailla - sillä pääsee pitkälle.

Raflaavasti toistaen. Naiset ovat kiinnostuneita keskustelemaan vain aiheista, jotka johtavat seksiin. Poikkeuksia löytyy ja  heidän kanssaan on hauska jutella, mutta suurin osa polkee tuota mainittua polkua. Masentavaa mutta totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti